Uusi kuva Nachosta
Uusi kuva pikku-Nachosta, Xtravaschnauza Tangerine. Nacholla on ikää hieman yli 4kk ja pian pääsemme ihmisten ilmoille treenaamaan. Agilityn ja näyttelytreenin alkeita olemmekin jo tapailleet.
Lue lisää..
Fiia FI & EE MVA!
Fiia osallistui Tartton näyttelyyn ja Lesley Chalmersin tuomaroidessa oli rotunsa paras. Nyt siis FI, EE, BY & UA MVA, BY GR MVA, EE & BY JMVA, EEJV-17, EEJV-17 Xtravaschnauza Qualified.
Lue lisää..
Jose kuvassa
Uusi kuva tiimin tuoreimmasta vahvistuksesta: tässä Jose, Xtravaschnauza Umlaut. Jose on lupaava ja superkarkeakarvainen pentu – urosversio äidistään Myystä – jonka kasvua ja kehitystä jään innolla seuraamaan.
Lue lisää..
Pai FI MVA!
Pai Mäntsälän näyttelyssä SERT, VSP ja hänet tituleerataan nyt FI & BY MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, BALTJV-17, LVJV-17 Xtravaschnauza Optimum! Kiitos Pain hienosta trimmistä ja esittämisestä Pialle. Samassa näyttelyssä haltijansa Kaisan hienosti trimmaamana ja esittämänä Xtravaschnauza Pogostick
Lue lisää..
U-pennut 5 viikkoa!
X. Upbeat, Umlaut, Umami ja Uber ovat täyttäneet jo viisi viikkoa! Seuraavat pentueet meillä on odotettavissa kevät-kesällä 2019. Jos olet kiinnostunut tulevista pennuista, kannattaa tutustua huolellisesti Pentuja-sivuun.
Lue lisää..
Uusi kuva Nachosta
Uusi kuva pikku Nacho-tyttelistämme, Xtravaschnauza Tangerine. Nacholla on ikää 3,5 kuukautta, ja hän asuu kotonamme täällä Inkoossa.
Lue lisää..
Q:sta Suomen Muotovalio!
Pikku-Kuustonen on nyt myös Suomen Muotovalio: FI, LT, BY & UA MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, BALTJV-17, EEJV-17, LVJV-17 Xtravaschnauza Quartermaster. Raaseporin näyttelyssä Q SERT, VSP. Tuomarina Otto Kcral, Itävalta.
Lue lisää..
Fiia ROP!
Fiia, BY & UA MVA, BY GR MVA, EE & BY JMVA, EEJV-17, BYJV-17 Xtravaschnauza Qualified, Salon näyttelyssä SERT, ROP! Tuomarina Dermot Timmins, Irlanti.
Lue lisää..
Uusi kuva Kuustosesta
FI, LT, BY & UA MVA, BY GR MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, BALTJV-17, EEJV-17, LVJV-17 Xtravaschnauza Quartermaster
Lue lisää..
Hallon luonnetestissä
Mainio pieni Hallon, Xtravaschnauza Raspberry, osallistui Ruotsissa luonnetestiin ja teki siellä hienon suorituksen. Hallon oli myös laukausvarma. Hallonin luonnetestipöytäkirja alla; onnea paljon omistajilleen Yvonne ja Caroline – olen niin iloinen että pieni Ruotsin lähettiläämme pärjäsi näin hyvin! Kuva: Yvonne Broberg
Lue lisää..
Myystä FI MVA!
Tulevien U-pentujemme emä Myy, Xtravaschnauza Origin, SERT ja ROP Ruoveden näyttelyssä – tällä tuloksella Myystä tuli Suomen Muotovalio! Kiitos kaikille tuomareille jotka ovat arvostaneet Myyn upeaa karvaa ja ns. vanhan ajan tyyppiä. Tuomarina Kimmo Mustonen.
Lue lisää..
Pekosta FI MVA!
T-pentujen isä Pekko, Xtravaschnauza Prodigy, täytti vastikään kaksi vuotta ja juhli valmistumalla Suomen Muotovalioksi ensiyrittämällä Kankaanpään näyttelyssä! Tuomarina Saija Juutilainen. Olemme Pekosta ihan valtavan ylpeitä, sen esiintyminen ja liikkeet olivat taas kerran aivan upeat!
Lue lisää..