Pentublogi 2022

Täällä vihdoin ollaan, pentublogin kimpussa. Normaalistihan olen aloittanut pentublogin kirjoittamisen heti pentujen synnyttyä, mutta tällä kertaa meillä oli hieman komplikaatioita matkassa. Synnytykset sujuivat tosi hienosti kummaltakin, ja molemmat emät hoitivat pentujaan hartaasti ja huolella. Ipun vointia jouduttiin kuitenkin petraamaan ihan eläinlääkärin leikkauspöydällä asti kaksi päivää synnytyksen jälkeen, joten ison säikähdyksen kautta ollaan tässä hetkellä onnellisia että kaikki on hyvin.

Kaikki toimenpiteet kuten tuleviin koteihin yhteydenpito tai ylipäänsä tiedottaminen on ollut vähän kankeaa kun olemme todella saaneet pelätä emäkoiran hyvinvoinnin puolesta. Nyt sitten hiljalleen yritetään päästä kiinni normaaliin arkeen eli töiden tekoon, pentujen ja mammojen parhaaseen mahdolliseen hoitoon ja myös tiedottamaan pentujen elämästä tuleville kodeille. Meillähän on aina tapana ottaa tosi paljon kuvia ja videoita, ja mahdollistaa pääsy osaksi pentujen elämää alusta asti. Tervetuloa mukaan!