Täällä ollaan

Ensinnäkin, tässä on tämä porukka – kolme Ipun A-pentua oikealla ja seitsemän Nachon pentua vasemmalla. Meidän viimeisin “potilas”, on neljäs vasemmalta, olkoonkin että hän on nyt alkanut oppimaan todella hyvin peräpään hallintaa. Me nyt vaan jatketaan fysioterapiaa.

Pennut ovat ihania ja hienoja, ja nyt kun Mooses (hän saa hydroterapiaa ja on vedenjakaja joten sai melko, saisinko, raamatullisen työnimen) alkaa petraantua, odotamme kovasti voisiko kuudes pentuviikko vihdoin olla normaali pentuviikko. Tänään oli taas matolääke, pieni trimmaus kaikille ja kynsienleikkuu – ihan kuin missä tahansa pentukodissa. Trimmin myötähän he näyttävät rotukoiran pennuilta 🙂

Alan hiljalleen palailla takaisin päin kirjeenvaihtoihin. Kiitos teille kaikille jotka ette ole flipanneet vaan osoittaneet ymmärrystä tässä hyvin työläässä tilanteessa. Me jatketaan Mooseksen fysiotreenien kanssa siten että mieheni on päävastuussa niistä ja minä treenaan ihan normaalia pöytä- ja käsittelykäytöstä kaikkien muiden kanssa.