TLN JV-19 Xtravaschnauza Umlaut

“Jose”, s. 6/2018, 34 cm

Jose on karvapeitteeltään raajoja myöten karkea, ihanan kokoinen, mittasuhteiltaan miellyttävä ja hyväluustoinen nuori uros. Se on minulle hyvin tärkeä koira sukutaulunsa takia, onhan se omakasvattini kuudennessa polvessa. Jännitän kovasti miten se kehittyy iän myötä. Luonteeltaan se on hyvin samanlainen kuin emänsä Xtravaschnauza Origin; itsevarma, kohtuullisen avoin ja valtavan tasapainoinen. 

Myotonia congenita N/N (normaali, ei-kantaja), molemmat vanhemmat testattu N/N
MAC 1-1 (normaali, ei-kantaja), molemmat vanhemmat testattu 1-1
Täysi hampaisto

“Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen luusto ikäisekseen. Hyvät pään mittasuhteet. Riittävän täyttynyt kuono-osa. Hyvä kaula. Erinomainen ylälinja. Hieman suora olkavarsi. Tyypilliset kulmaukset takana. Hyvä ylälinja sekä seistessä että liikkeessä. Hyvä häntä. Liikkuu ikäisekseen erinomaisesti. Ihastuttava karkea karvanlaatu.” 

-Teija Urpelainen

“5kk. Erinomaiset mittasuhteet. Vahva, riittävän pitkä pää. Kauniit silmät & korvat. Erinomainen ylälinja, eturinta, raajaluusto ja takaosa. Rintakehä voisi olla pidempi. Hyvinkulmautunut takaosa. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella, hieman löysästi edestä. Hyvä karvapeite. Seistessä hyvin kauniit ääriviivat.”

-Nina Janger