Manit’s Love To Sininen Enkeli

BY MVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, TLNV-20 Manit’s Love To Sininen Enkeli

“Ippu”, s. 9/2018, 33,5 cm

Kun minulle tarjottiin Ippua, en voinut sanoa ei. Sen molemmat isoäidit ovat minulle jollakin tapaa merkityksellisiä narttuja jotka olen tuntenut hyvin ja henkilökohtaisesti. Tapasin sen isänemän, Celinan, Marylandissa USA:ssa kun se oli ihan nuori typykkä ja se upea narttu teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Muistan ihan taatusti lopun ikääni miltä se käsissäni tuntui. Ippu itse on vahvakroppainen mutta elegantti, kerrassaan erinomaisen etuosan omaava typykkä.  Luonteeltaan se on iloinen ja reipas hännänheiluttaja, joten toivon kovasti että se pääsee antamaan aikanaan panoksensa kasvatustyöhöni. Sen hankkiminen oli tunnepäätös jossa on ollut toistaiseksi kovasti järkeä.

Isä & Emä
Manit’s Enigma x Manit’s Tequila Sunrise > Sukutaulu

Terveystuloksia
Silmät terveet 26.8.2021
Polvet 0/0
Myotonia congenita 1-1 (normaali, ei-kantaja), PennGen
MAC 1-1 (normaali, ei-kantaja), PennGen
PRA HIVEP3 N/N (normaali, ei-kantaja), Laboklin
Kyynärnivel 1/1
Lonkkanivel B/B
Selkä LTV0, SP0, VA0
Täysi hampaisto

Näyttelytuloksia
CACIB * 4, SERT * 4, ROP * 3, VSP
Tallinnan Voittaja 2020

Sanottua

“Erinomaiset mittasuhteet. Hyvä pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja luusto. Liikkuu tehokkaalla askeleella, mutta hieman kapeasti takaa. Erinomainen karvanlaatu.”
-Vesa Lehtonen

“Erittäin mukava & feminiininen pää. Erinomaiset silmät; muoto ja väri. Erittäin hyvät korvat. Erinomainen eturinta ja rinnan syvyys. Erittäin hyvä luusto. Erinomainen ylälinja ja hännänkiinnitys. Erinomaiset kulmaukset edestä ja takaa. Erittäin hyvä turkki. Erinomaiset liikkeet.”
– Angel Maestro Lafuente

“9 kk. Kaunis pää ja ilme. Erinomainen kaula ja lapa. Hyvä eturinta, miellyttävä ylälinja ja kulmaukset. Erittäin hyvä turkki rungossa. Liikkuu hyvin.”
-Martin Johansson