C.I.B. FI & EE MVA, EE JMVA, EEJV-21, TLNJV-21, TLNV-21 FinnSieger Xtravaschnauza WYSIWYG

Xtravaschnauza WYSIWYG

“Mini”, s. 4/2020, 32.5 cm

Mini on tehokkaasti liikkuva, vankkarunkoinen ja -luustoinen, ihanaturkkinen typykkä. Se on minulle todella tärkeä koira, oma kasvattini jo seitsemännessä polvessa. Siinä on moottoria, leikkisyyttä ja mielipiteitä vaikka muille jakaa, joten se on erittäin hauskaa seuraa varsinkin jos olet kiinnostunut vetoleikeistä.

Isä & Emä
Ch Xtravaschnauza Umlaut x Ch Xtravaschnauza Tangerine > Sukutaulu

Terveystuloksia
Silmät terveet 2.7.2024
Polvet 0/0

Laboklin-geenitestipaketti:
Myotonia congenita N/N (= normaali, ei-kantaja)
MAC N/N 
PRA B (HIVEP3) N/N
Charcot-Marie-Tooth Neuropathy N/N
Comma defect N/N
PMDS, N/PMDS (kantaja)

Näyttelytuloksia
Kansainvälinen muotovalio
Vuoden Kääpiösnautseri 2021, p&s nartut #2
FinnSieger

Best In Show 2 -juniori kääpiösnautsereiden pääerikoisnäyttely 2021
Rotunsa Paras, Tallinnan Voittaja ’21 ja Tallinnan Juniorivoittaja ’21
Eestin Juniorivoittaja ’21
RYP2 Kajaanin Toukonäyttely 2023

Sanottua

“Kolmevuotias. Feminiininen, hyvin kaunislinjainen, kauttaaltaan laadukas, tiivis neliö. Oikea pää, hyvä ilme. Erinomainen vahva kaula. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat, kokoon sopiva luusto. Erinomainen lantio, lantion pituus, viistous ja leveys. Oikeinkiinnittyvä, muodostaan kaunis häntä. Hyvä lihaksisto, erinomainen karvanlaatu. Puhdas p&s. Moitteeton ravi.”

-Marianne Holm Larnemaa

“Kaksivuotias narttu, erinomainen ilme, erinomainen ylä- ja alalinja, oikein positioitunut lantio, kauniit rinnan mittasuhteet, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, pitkä pää jossa narttumainen ilme ja oikea korvien asettuminen, korrekti runko, liikkuu sujuvasti ja tyypillisesti, keskitumma pippuri&suola, kiinnostunut käytökseltään, hyvin esitetty.”
-Birgit Bischoff

“16kk. Feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Narttumainen pää jossa hyvät linjat. Hyvät korvat, silmät, purenta. Hyvä kaula ja eturinta. Vankka runko. Hieman lyhyt olkavarsi, muuten hyvin kulmautunut. Hyvä luusto ja käpälät. Hyvä häntä. Hyvä karkea runkoturkki. Tomerat liikkeet. Hyvä askelpituus. Yhdensuuntaiset liikkeet mennen tullen. Oikea itsevarmuus. Hyvä käytös.”
-Maija Mäkinen

“Oikea koko ja mittasuhteet, hyvä kallo, kuono voisi olla hieman täyteläisempi tyvestään, hyvä purenta silmät ja korvat, kaunis kaula ja ylälinja, erinomainen eturinta, hyvä rintakehä, hieman ulkonevat kyynärpäät, erinomaiset takakulmaukset, hyvä luusto, hyvä karvapeite rungossa, hieman pehmeää raajoissa, hyvä väritys, liikkuu erittäin hyvin.”
-Hilkka Salohalla