C.I.B.-J, FI JMVA, BALT, EE, LV & LT JMVA, HeJW-23, EEJW-24, TLNJW-24, HRJW-24 Victory de Lordship’s

“Viva”, s. 2/2023, 33 cm

Viva on vielä hyvin nuori koira, mutta toistaiseksi se on ollut kaikkea mitä toivoa saattaa. Sen ulkomuotoa kuvaa parhaiten sana tasapainoinen, toinen sopiva sana olisi liioittelematon. Se on tyypiltään ja liki kauttaaltaan karkealta karvanlaadultaan hyvin klassinen snautseri, ja kauniin ulkomuodon kruunaa avoin, itsevarma ja ponteva luonne.

Isä & Emä
Trueno de Lordship’s – Gabata II de Barbadura >>> Sukutaulu

Terveystuloksia
Silmät terveet 2.7.2024
Polvet 0/0

Vanhempien tulosten perusteella:
Myotonia congenita N/N (= normaali, ei-kantaja)
MAC N/N 
PRA B (HIVEP3) N/N
Charcot-Marie-Tooth Neuropathy N/N
Comma defect N/N

Näyttelytuloksia
RYP1-pentu, BEST IN SHOW 3 -pentu
RYP2-pentu * 3, RYP3-pentu

Kansainvälinen Juniorimuotovalio
Helsinki Juniorivoittaja 2023
Viron Juniorivoittaja 2024
Tallinnan Juniorivoittaja 2024
Kroatian Juniorivoittaja 2024
Suomen, Baltian, Viron, Latvian ja Liettuan Juniorimuotovalio

CACIB * 1
FinnSieger-piste * 2

Sanottua

“8 kk vanha, jolla erinomaiset mittasuhteet. Hyvä kallo. riittävä kuonon pituus. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Kaunis kaula. Hyvä ylälinja. Erinomainen häntä. Hyvä eturinta ja rintakehä. Hyvä lapa. Olkavarsi voisi olla hieman viistompi. Erinomaiset takakulmaukset. Hyvä leveä reisi. Erinomainen karvanlaatu ja väri, hieman karkeutta myös raajoissa. Erinomaiset liikkeet.”
-Hilkka Salohalla

“7kk. Erinomaista tyyppiä oleva narttu, jolla erinomainen pää, luusto ja rungon mittasuhteet. Hyvä eturinta ja rintakehä, erinomainen häntä ja hännänkiinnitys. Tasapainoisesti kulmautunut, liikkuu hyvällä askelpituudella. Erinomainen karva, hyvä pippuri&suola -väritys, hyvä karkeus myös raajoissa. Miellyttävä luonne.”
-Mervi Raisaari

“Puolivuotias, ihana narttu. Aitoa tyyppiä. Erinomainen luusto. Tiivis neliö. Vahva hyvän mittainen pää. Leikkaava purenta. Hyvät pienet korvat. Erinomainen kaula. Lupaava eturinta. Hyvän muotoinen rintakehä. Erinomainen vahva takaosa ja mallihäntä. Erinomainen karkea, lähes puhdas pippurisuola. Liikkuu hyvin kauniisti, hienot linjansa säilyttäen.”
-Marianne Holm Larnemaa

Kuuden kuukauden iässä Viva oli Helsingin pentunäyttelyn RYP1 ja Best In Show 3. Tuomarina rotukehässä ja ryhmässä Marianne Holm Larnemaa, ja BIS-tuomarina Hilkka Salohalla