Dinamunde Gaston Ibero

Dinamunde Gaston Ibero

“Kusti”, s. 6/2022, 36 cm

Kusti, latviantuontimme, on kookas, äärimmäisen tyypikäs ja tyylikäs uros. Sillä on ihana pitkä ja vahva pää & kaula, sekä mukava rintakehä muodoltaan ja pituudeltaan. Tämä kaikki on kuorrutettu voimakkaiden kulmausten ansiosta näyttävillä liikkeillä ja upealla hännällä. Näine ominaisuuksineen se onkin kaivattu, erisukuinen lisä meidän kööriin ja toivomme kovasti että saamme sille aikanaan jälkikasvua kenneliimme. Luonteeltaan Kusti on vilkas ja puuhakas, joten elämä sen kanssa ei ainakaan ole tylsää. Geenitesti varmisti Kustin olevan myös musta-hopea -kantaja.

Isä & Emä
Ch Dinamunde Ibero x Dinamunde Evrika Bar > Sukutaulu

Terveystuloksia
Silmät terveet 23.1.2023
Myotonia congenita N/N
MAC N/N
PRA B N/N
SCD N/N
CMT N/N
PMDS N/N

A-lokus Aw/at

Näyttelytuloksia
SERT, VSP

Sanottua

“Erinomainen tyyppi. Oikeat mittasuhteet. Tiivis neliö. 35 cm. Pitkä pää, vahvat leuat. Täysi leikkaava purenta. Hieman poskia. Oikea silmien muoto. Erinomainen kaula. Hyvä eturinta. Riittävästi kulmautunut etuosa. Ikään riittävän kehittynyt rintakehä, joka voisi olla hivenen pidempi. Hyvin rakentunut takaosa. Esimerkillinen karva. Puhdas p&s. Yhdensuuntainen, jo lähes lennokas ravi, jossa uros säilyttää kauniit linjansa. Hieno häntä.”
-Marianne Holm Larnemaa

“10 kk. Mukava pitkä pää. Hyvän muotoiset silmät. Vahva kaula. Eturinta iän mukainen. Miellyttävä rintakehän pituus. Hyvin kulmautunut edestä, aavistuksen runsaasti takaa. Liikkuu yhdensuuntaisesti edestä ja takaa, sekä vapaasti sivusta.”
-Kristel Ratnik-Soosaar