O-tyttöjen näyttelydebyytti

O-tytöt pääsivät 5kk täytettyään ensimmäisen kerran kokeilemaan näyttelykehiä. Hienosti tytöt pärjäsivätkin! Arvostelut omilla sivuillaan X. Optimum ja X. Origin.

Myy, Xtravaschnauza Origin, esiintyi todella hienosti, omilla jaloillaan seisten ja kauniisti liikkuen – Mymmeli saikin erityistä kiitosta kauniista liikkeistään sekä aidosta snautserin karvastaan – “josta hurraa”, luki arvostelussa. Tulos PEK2, KP. Pai, Xtravaschnauza Optimum, esiintyi mammansa Pian kanssa ja pientä liikkeissä vikurointia lukuunottamatta todella ryhdikkäästi! Pai oli muutenkin tuomarin mieleen koska arvostelussa ei rakenteesta löytynyt moitteen sanaa ja karvaakin kiiteltiin aidoksi snautserin karvaksi. Ikävä kyllä ROP-kisassa Pai pisti jarrut päälle liikkumisen suhteen ja antoi luovutusvoiton, tulos kuitenkin mukavasti PEK1, KP, VSP. Tytöt pärjäsivät ensimmäistä kertaa ihmisten ilmoilla todella hienosti, iloisesti ja ryhdikkässti, joten tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan tulevaa, olen niin ylpeä meidän pikkuisista. Kiitos Pia meidän pikku-Paistin hienosta kunnosta ja trimmistä!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *