Eestin erkkari

Eestin erikoisnäyttelyssä tuomarina Dina Korna. Tuulisten ja kylmien sääolosuhteiden takia sekä koirien että handlerin habitus vähemmän huoliteltu – karvat sikinsokin ja ihmisille haalittiin kaikki autosta löytyvät kamppeet päälle.

Jose sijoittui jo uuvuttavan tutulla tavalla: JUN ERI1, SA, JUN SERT, ROP-juniori, PU2. Tällä juniorisertillä siitä tuli kuitenkin junnuvalio ja tituleerataan vastedes EE JMVA LT JMVA EE JV-19 TLN JV-19 Xtravaschnauza Umlaut. Junnusertit tuli kahdesta voittajanäyttelystä ja erikoisnäyttelystä joten pidän tätä titteliä kohtuullisen korkeassa arvossa vaikka monesti junnuvalioita vähätellään.

Toinen koirani kehässä oli Ippu, Manit’s Love To Sininen Enkeli. Ippu esiintyi ja varsinkin liikkui tosi hienosti huomioiden että sitä on alettu treenaamaan ihan vastikään. Ennustan Ipusta aikamoista esiintyjää jahka kotiutuu kunnolla ja saadaan treenejä alle. Ipun tulos 1, KP, ROP-pentu, Best In Show 1-pentu.

Kasvattini EE JMVA Xtravaschnauza Tricky esiintyi omistajansa Susannan kanssa tulokseen ERI1, SA, VSP-juniori, PN3. Onnea!