Tallinna, kerta kiellon päälle…

En tiedä mikä minuun meni, mutta jossain kohti alkusyksyä koin järkeväksi ajatuksen kokeilla Minille, EE JMVA, EEJW-21, TLNW-21, TLNJW-21 Xtravaschnauza WYSIWYG, juniorititteleitä yhtenä näyttelyviikonloppuna, ja heti seuraavana viikonloppuna CACIBia. Näin päädyimme typykän kanssa taas Tallinnaan. Tuomarina oli Olga Kupriyanova-Sinko, ja tulos hienosti ERI1, SA, PN1, CACIB, VSP. Mini on vielä juniori-ikäinen ja silti CACIBeja on kertynyt kaksin kappalein kahdesta maasta, joten lähdimme saman tien tuulisesta Tallinnasta valkoinen rusetti kädessä potemaan flunssaa kotiin. Ei ollut turha reissu mutta peräkkäisinä viikonloppuina ulkomaille reissaamisesta saisi kyllä näillä kilometreillä jo oppia pois. Muutenkin voisimme keskittyä hetken aikaa Minin kanssa tuon Pirjon kaluaman parran kasvatteluun…;)