Uusi C.I.B, FI & EE MVA!

Kävimme Tallinnassa kansainvälisessä koiranäyttelyssä Minin kanssa, jonka poloisen parran pikkusisko oli trimmannut aika erikoiseen muotoon. Mikä nolointa, tuomarit luulivat että minä itse olin katsonut parhaaksi muotoilla hänen pärstänsä noin – siis nyrhiä huulia myöten pinseriksi.

Vaikka molempina päivinä tuomarit kovistelivat sitä miten pieneltä hänen päänsä näyttää parran puutteessaan, he näkivät tyttösemme vahvuudet. Eva Liljekvist Borgin kehästä PN2, vara-CACIB > CACIB ja SERT jolla tuloksella Suomen ja Eestin muotovalio. Sunnuntaina Ozan Belkisin tuomaroimana meidän Mini oli PN1, CACIB, VSP ja tällä tuloksella kansainvälinen muotovalio! Näin ollen meidän “outo pieni koira” tituleerataan jatkossa C.I.B FI & EE MVA, EE JMVA, EEJV-21, TLNJV-21, TLNV-21 XTRAVASCHNAUZA WYSIWYG.

Miniä on näyttelytetty koronan ja muiden kiireiden takia todella vähän, se osallistui vain seitsemään CACIB-näyttelyyn ja niillä sai kasaan C.I.B-titteliin vaadittavat tulokset. Ihan silkkaa huutonaurua sen näyttelyttäminen ei silti ole ollut, kiitos Pirjo-siskon jonka lempipuuhaa on repiä puolisiskonsa turpajouhia. On ollut hienoa, että tuomarit ovat kuitenkin osanneet arvostella muutakin kuin parran pituutta – Mini on saanut hienoa palautetta varsinkin ihanista liikkeistään ja kompaktiudestaan monipuolisesti eri tuomareilta, aina kasvattajatuomareita myöden.

Nyt jäämme pohtimaan olisiko seuraavana vuorossa pennut vai mitä tehdään. Mini on joka tapauksessa perheemme ihana Outo Pieni Koira.