Kuusamo RN

Meidän Kusti, Dinamunde Gaston Ibero, menestyi upeasti Kuusamon näyttelyssä tulokseen JUN ERI1, SA, JUN SERT, PU1, SERT, ROP JUN, ROP ja lopulta vielä RYP2! Kustin hienonhieno arvostelu tuomari Jari Laaksolta sen omalla sivulla. Oli mukavaa mutta jotenkin kamalan häkellyttävää kun ainoana SA:n saaneena paras uros -kehässä tuomari ihan vain huvin vuoksi liikutti meitä yksinään ympäri kehää useamman kierroksen ja kehänlaitayleisö alkoi yhtäkkiä spontaanisti taputtaa Kustin liikkeille ja esiintymiselle. Kannustavasta ilmapiiristä jäi todella kiva muisto sinne muistojen laariin joita koiranäyttelyistä on kertynyt laidasta laitaan. Kusti on varmasti maailman epäfotogeenisin koira eikä siitä vieläkään ole ainuttakaan valokuvaa, joka tekisi sille oikeutta – mutta parempi niin päin että livenä vaikuttavampi kuin valokuvassa. Ja onhan nämä valokuvamuistotkin kivoja:


Pikku prinsessamme Viva, Victory de Lordship’s, oli myös ensimmäistä kertaa mukana ottamassa tuntumaa näyttelyihin turistina. Treenattiin – ja hänhän on luonnonlahjakkuus.