Reetu & Shaska

Reetu, Xtravaschnauza Kharma, kävi pentuputsissa, yo. kuvassa ikää neljä kuukautta.

 

Seuraavana viikonloppuna Repetius osallistui Tartossa näyttelyyn, molempina päivinä ROP ja toisena vieläpä upeasti Best In Show 2 -pentu!! Onnea tuhannesti Meeri ja kiitos aktiivisuudestasi. Tarjalle kiitokset handlaysavusta! 

Tässä vielä Reetun arvostelu Paul Scanlonilta:
“Excellent breed type. Beautiful puppy, so confident on table and on the move. Lovely head, well set ears, good shape, good length of foreface, excellent neck. Very well defined over the withers, super topline. Excellent tailset. Very well angulated from behind. Moves very freely. Super profile. Looks like he’s going to be a star.”

Samaisessa näyttelyssä Shaska esiintyi hienosti Susannan kanssa tulokseen SERT, VSP ja tituleerataan nyt C.I.B, FI, BALT, EE, LV & LT MVA Koriander iz Salskoy stepi! Onnea Susanna ja Sampsa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *