Tiu ja Milli

Tiu, BALT, EE, LV & LT JMVA, HeV-12, HeJV-12, LVJV-13 Xtravaschnauza Isobel, virittelee haltijansa Annen kanssa kisauran alkua agilityssä. Epävirallisissa kisoissa nopealla, hienolla radalla ykköspallille! Onnea ja kiitos aktiivisuudesta Annelle 🙂

Pentuputsissa kävi myös pieni söpöliini Milli, Xtravaschnauza Kharismatique. Kaisa on huoltanut turkkia aivan mahtavalla tavalla ja minulle jäi vain kone- ja saksityöt. Pikku söpöliini käyttäytyi aivan upeasti trimmipöydällä – kaikesta näkee miten tunnollisesti tytöt ovat treenanneet huoltotoimenpiteitä! Kiitos käynnistä team M&K&T! Palkinnoksi reippaasta trimmikäytöksestä Milli pääsi pelailemaan Mappe-sedän ja Romeo-isin kanssa. Alla Mapsutin saa vähän leikkiläymäytystä pikkuprinsessalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *