Kajaani RN

Innostuin rodun erikoistuomarin perässä ajelemaan Minin ja Kustin kanssa Kajaaniin asti, FinnSieger-piste ja Minin eläköityminen toiveissani. Kajaanissa siis tuomarina Marianne Holm Larnemaa.

Kusti, Dinamunde Gaston Ibero, esiintyi upean ryhdikkäästi ja tulos ERI1, SA, JUN SERT, SERT, PU1, JUN ROP, VSP.

Meidän ihana Mini, C.I.B. FI & EE MVA, EE JMVA, EEJV-21, TLNJV-21, TLNV-21 Xtravaschnauza WYSIWYG liiteli ympäri kehää tuloksella ERI1, SA, ROP ja tällä tuloksella Mini sai viimeisen tarvittavan pisteen FinnSieger-titteliä varten! Upea päivä ei päättynyt tähän vaan ryhmäkilpailussa tuomari nosti Minin aina RYP2-tulokseen.

Hienot kuvat Ministä otti Nathalie Koskenniemi, kiitos! Ihana saada näin hienosta päivästä muistoksi jotain, kun olin liikkeellä yksin. Kustin ja Minin saamat arvostelut löytyvät niiden omilta sivuilta.