C2-pennut jo viisi viikkoa

Aika rientää, ja meidän ihanat C2-pennutkin ovat ehtineet jo 5,5 viikon ikään! Tämä ihana pentue on tehnyt isot hädät jo neljän vuorokauden ajan ulos, ja muutenkin oikea pikkukoiran elämä käyttää päivä päivältä näppärämmin. Vaikka en yleensä ole kovin innostunut talvipennuista, on aivan mahtavaa kun näiden aktiivisimmat viikot osuvat joulun ja uuden vuoden pyhien aikaan jolloin töissä on todella hiljaista ja voimme viettää poikkeuksellisen paljon aikaa muksujen kanssa. Olen todella tyytyväinen pentueeseen, ne ovat olleet toistaiseksi todella reippaita, ovat kauniita tyypiltään ja pojat aivan upeaturkkisia. En ollut ajatellut, että Mini tekisi väistämättä useamman pentueen mutta tämän pentueen laadun perusteella aion ilman muuta pohtia lisää pentueita Minille. Valokuvassa vasemmalta oikealle tyttö Nano, sitten pojat Ahti, “Säämiskä” ja Kössi.