Kaunas INT * 2

Teimme aivan upean viikonloppureissun Kaunasin kansainvälisiin koiranäyttelyihin Vivan, Victory de Lordship’s, kanssa. Pitkä matka typistyi helpon tuntuiseksi lentämällä Vilnaan, ja meillähän on aina Fifulin kanssa yhdessä helppoa matkustaa. Lauantaina kehässä oli erikoistuomari Viktoras Avtusko, Vivan tulokseksi ERI1, CACIB-J, ROP-juniori ja Rotunsa Paras! Sunnuntaina tuomarina niinikään erikoistuomari Irina Poletaeva, ja tuloksena melkein yhtä komeasti ERI1, CACIB-J, ROP-juniori ja VSP. Näillä tuloksilla Vivasta tuli Liettuan Juniorimuotovalio! Oli hienoa huomata, että tuomarit arvostivat käsin nyppien tehtyä trimmiä, esimerkiksi kasvojen ja koristekarvojen pippurointia ja muita rodun finessejä joita kovin moni vastaantulija ei edes huomaa.

Mikä mieletön näyttelyvuoden aloitus meidän Vivalle! KV-näyttelyistä kaksi kertaa paras narttu ja kerran PN2, ja kansainvälistä juniorimuotovaliotakin (C.I.B.-J) varten on neljää tarvittavaa tulosta varten kolme kasassa!